23 June 2010

14 Kertas Jawapan Exam (Kelakar)



Jawab exam sangat menakotkan(bagi aku)..yang paling menakotkan bile lepas bace soalan otak jadi blur sbb xtau jwpan..lagi satu takot kalau ade careless mistake..tapi dalam bnyak² orang ade jugak yang mungkin sbb dah tension xdpt jwab, meluahkan bakat lawak yang terpendam..nk masok raja lawak kang takot malu orang ramai xgelak..buat lawak dalam exam kte xtau pemeriksa tu gelak ke x..xla malu sgt kan?hoho




read more untuk 11 gambar laen...













3 respon:

lyana bits said...

hahaha...mne la ko dpt bnde nih

aki said...

aku terjumpe kat web mne tah..hehehe
gamba atas skali tu ko pnye kertas exam kan?haha

lyana bits said...

haha..mne ko tau nih...kantoi ak...kuikui
tp mmg xleh bla tul la krts2 kt ats tu..klu ak jd cikgu mauk skit xbgun2...hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails